סלט בורגול וגבינה נעמה קדוש
1 כוס בורגול בינוני
2 עגבניות
2 מלפפונים
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזליה
חופן עלי נענע
2 גבעולי בצל ירוק
1 גבעול סלרי
1/2 כוס חמוציות קוביות של גבינה בולגרית או פטה
מלח גס לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
2 כפות שמן זית מיץ מלימון טרי
לפזר מעל סומק או זעתר
אופן ההכנה:
1.מכינים את הבורגול 1 כוס בורגול ו1 כוס מים משרים יחד בקערה עד להתרככות הבורגול והמים נספגים לאחר מכן מעבירים לקערה
2.חותכים לקוביות קטנות את המלפפונים והעגבניות ומעבירים לקערהקוצצים את עשבי תיבול דק קוצצים את הסלרי והבצל הירוק לפרוסות קטנות עלי נענע קורעים ביד מעבירים הכל לקערה המרכזית
מוסיפים מלח, פלפל שחור, שמן זית ולימון מערבבים
3. מכינים טחינה מצלחתים כמו חומוס שכבה נדיבה
4. מעל שמים את הסלט מתובל
5. מפוררים גבינה בולגרית או פטה מעל
6. ומפזרים מעל להכל סומק או זעתר
בתאבון נעמה קדוש