סלט אבוקדו משודרג נעמה קדוש
1 אבוקדו
2 עגבניות
1 פלפל צהוב או אדום
1/2 בצל סגול
כוסברה קצוצה
תיבול :
מיץ מלימון טרי
מלח , פלפל שחור לפי הטעם
1/4 כף שמן זית ( לא חובה)
אופן ההכנה:
1. חותכים לקוביות קטנות את העגבניות, פלפל, בצל, אבוקדו
2. מוסיפים כוסברה קצוצה
3. מתבלים
הצעת הגשה:
אפשר להגיש בלווי קרקרים או עם טורטיות אפויות חותכים את הטורטיה למשולשים מורחים שמן זית ואופים עד להזהבה מלאה
הטורטיות קריספיות מניחים על כל משולש כף מהסלט ומגישים
בתאבון