סלט אבוקדו משודרג

סלט אבוקדו משודרג נעמה קדוש

 1 אבוקדו 

2 עגבניות 

1 פלפל צהוב או אדום

 1/2 בצל סגול 

כוסברה קצוצה 

תיבול :

מיץ מלימון טרי 

מלח , פלפל שחור לפי הטעם 

1/4 כף שמן זית ( לא חובה)
אופן ההכנה:

1. חותכים לקוביות קטנות את העגבניות, פלפל, בצל, אבוקדו 

2. ⁠מוסיפים כוסברה קצוצה

 3. ⁠מתבלים


הצעת הגשה: 

אפשר להגיש בלווי קרקרים או עם טורטיות אפויות חותכים את הטורטיה למשולשים מורחים שמן זית ואופים עד להזהבה מלאה
הטורטיות קריספיות מניחים על כל משולש כף מהסלט ומגישים
בתאבון