סלט עדשים קינואה רימונים ובטטה

סלט עדשים רימונים ובטטה נעמה קדוש


1 כוס עדשים שחורות

1 כוס קינואה מבושלת 

1 רימון

1 כוס חמוציות 

1/2 בטטה 

כוסברה קצוצה

פטרוזליה קצוצה

חופן עלי נענע שלמים 

מלח

פלפל שחור

מיץ מלימון שלם

2 כפות שמן זית 

אופן ההכנה:

1. מרתיחים מים ומוסיפים את העדשים ומרתיחים עד שהעדשים מתרככים מסננים את המים 

2. קינואה- כוס קינואה שוטפים במסננת מתחת לברז 

מעבירים לסיר עם 2 כוסות מים מרתיחים על אש בינונית עד שהמים מתאדים ומקררים את הקינואה 

3. חותכים את הבטטה לקוביות במחבת ים מעט שמן צורבים את הבטטה על אש נמוכה עד שהיא מתרככת 

4. בקערה שמים את העדשים, קינואה, בטטה, רימון , עשבי תיבול מלח, פלפל שחור, שמן זית ומיץ מלימון טרי 



בתאבון