קנלוני גבינה וחצילים

קנלוני גבינה וחצילים נעמה קדוש 


חבילת קנלוני 

1 קטג תנובה 9%

1/2 שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן

1 חבילת טריו פתיתים השף הלבן ( גאודה,סקנדינבית וגאודה)

1 ביצה

מלח , פלפל שחור 

רוטב עגבניות 


אופן ההכנה :


1. בקערה מערבבים קטג, שמנת מתוקה להקצפה, ביצה, מלח , פלפל שחור יחד 

מעבירים לשקית זילוף וממלאים את הקנלוני( זה נוזלי , אז בזהירות ..)

2. מניחים בתבנית את הקנלוני בשורה 

3. מעל מרוחים את רוטב העגבניות 

בשכבה אחידה

4. חציל קלוי - מכניסים לתנור חציל שלם אופים בחום 180 מעלות עד שהחציל אפוי 

או שניתן לשרוף על האש 

מתבלים במלח, מעט לימון ושום כתוש 

מורחים שכבה נדיבה מעל רוטב העגבניות 

5. מפזרים על כל התבנית את טריו גבינות , שכבה נדיבה

6. אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה 


בתאבון

פרסום בשיתוף תנובה