פיצה פוקצ׳ה ללא לישה נעמה קדוש

פוקצ׳ה פיצה ללא לישה נעמה קדוש
1 ק״ג קמח מנופה

 2 כפות שמרים יבשים 

3 כפות סוכר 

1 כף מלח 

3-4 כוסות מים
רוטב פיצה :

 1 קופסא של עגבניות מרוסקות 

2 שיני שום כתוש 

2 כפות שמן זית 

מלח , פלפל שחור

1  כף פפריקה מתוקה 

3 עלי בזיליקום או אורגנו

לציפוי:
גבינה צהובה וגבינת מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה :
1. בקערה מערבבים יחד בעזרת כף את כל מרכיבי הבצק יש להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד רך למגע

 2. ⁠מכסים במכסה ומתפיחים כשעה על השיש פותחים מקפלים את הבצק קיפול מכל צד כלפי האמצע

 3. ⁠ושוב מתפיחים 

4. ⁠לשיש מקומח מורידים את הבצק משטחים מחלקים לריבועים בגודל הרצוי 

5. ⁠מעבירים לנייר אפיה 

6. להכנת הרוטב מערבבים הכל יחד !!  שום כתוש 2 כפות שמן זית מלח , פלפל שחור1 כף פפריקה מתוקה 3 עלי בזיליקום או אורגנו
7. ⁠אופים בחום 180 מעלות בטורבו ניתן להקפיא את הפיצות !!!מורחים רוטב פיצה על כל ריבוע מפזרים גבינה מגורדת וזיתים 

 ניתן להקפיא את הפיצות !!!