פוקצ׳ה פיצה ללא לישה נעמה קדוש
1 ק״ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
3-4 כוסות מים
רוטב פיצה :
1 קופסא של עגבניות מרוסקות
2 שיני שום כתוש
2 כפות שמן זית
מלח , פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
3 עלי בזיליקום או אורגנו
לציפוי:
גבינה צהובה וגבינת מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה :
1. בקערה מערבבים יחד בעזרת כף את כל מרכיבי הבצק יש להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד רך למגע
2. מכסים במכסה ומתפיחים כשעה על השיש פותחים מקפלים את הבצק קיפול מכל צד כלפי האמצע
3. ושוב מתפיחים
4. לשיש מקומח מורידים את הבצק משטחים מחלקים לריבועים בגודל הרצוי
5. מעבירים לנייר אפיה
6. להכנת הרוטב מערבבים הכל יחד !! שום כתוש 2 כפות שמן זית מלח , פלפל שחור1 כף פפריקה מתוקה 3 עלי בזיליקום או אורגנו
7. אופים בחום 180 מעלות בטורבו ניתן להקפיא את הפיצות !!!מורחים רוטב פיצה על כל ריבוע מפזרים גבינה מגורדת וזיתים
ניתן להקפיא את הפיצות !!!