שבלולי גבינה נעמה קדוש
בצק שקם :
1 גביע שמנת חמוצה
400 גרם קמח
200 גרם חמאה
מלית :
1 גביע קוטג׳ או גבינה לבנה
150 גרם גבינה בולגרית
100 גרם גבינה צהובה
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס פירורי לחם
1 ביצה 1/2
כוס זיתים קצוצים
100 גרם גבינת פרמזן או גבינת קשקבל מגורד
מלח פלפל שחור
מפזרים על כל שבלול גבינה מגורדת או מוצרלה או קשקבל
אופן ההכנה :
1. במעבד מזון או ידנית לשים את הבצק עד שהוא מתאחד
2. מכניסים למקרר ל 20 דקות למנוחה מכוסה בניילון 3. בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית
4. מוציאים את הבצק מהמקרר מחלקים ל - 3 חלקים שווים ופותחים את הבצק על נייר אפיה מקומח
5. מרדדים למלבן מורחים על הבצק שליש מכמות המלית
6. מגלגלים את המלבן לרולדה וחותכים לפרוסות עבות 7. מניחים אותן על נייר אפיה
8. ממשיכים עם שאר הבצק באותו האופן
9. מורחים ביצה על השבלולים
10. מפזרים על כל שבלול גבינת מוצרלה או קשקבל מגורד
11. מכניסים לתנור ואופים בחום 180 מעלות כ 20 דקות או עד שהמאפה מזהיב ר קלות
בתאבון