שבלולי גבינה נעמה קדוש

שבלולי גבינה נעמה קדוש
בצק שקם :
1 גביע שמנת חמוצה 

400 גרם קמח 

200 גרם חמאה
מלית :
1 גביע קוטג׳ או גבינה לבנה 

150 גרם גבינה בולגרית 

100 גרם גבינה צהובה 

1 שמנת חמוצה 

1/2 כוס פירורי לחם 

1 ביצה 1/2 

כוס זיתים קצוצים 

100 גרם גבינת פרמזן או גבינת קשקבל מגורד 

מלח פלפל  שחור
מפזרים על כל שבלול גבינה מגורדת או מוצרלה או קשקבל

 אופן ההכנה :
1. במעבד מזון או ידנית לשים את הבצק עד שהוא מתאחד 

2. ⁠מכניסים למקרר ל 20 דקות למנוחה מכוסה בניילון 3. ⁠בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית 

4. ⁠מוציאים את הבצק מהמקרר מחלקים ל - 3 חלקים שווים ופותחים את הבצק על נייר אפיה מקומח 

5. ⁠מרדדים למלבן מורחים על הבצק שליש מכמות המלית 

6. ⁠מגלגלים את המלבן לרולדה וחותכים לפרוסות עבות 7. ⁠מניחים אותן על נייר אפיה

 8. ⁠ממשיכים עם שאר הבצק באותו האופן 

9. ⁠מורחים ביצה על השבלולים 

10. ⁠מפזרים על כל שבלול גבינת מוצרלה או קשקבל מגורד 

11. ⁠מכניסים לתנור ואופים בחום 180 מעלות כ 20 דקות או עד שהמאפה מזהיב ר קלות 

בתאבון