בואיקוס נעמה קדוש
3 כוסות קמח 420 מל
1 אפיה
2 גביעי שמנת חמוצה
250 גרם גבינה לבנה או 1 גביע קוטג
100 גרם פטה
100 גרם גבינת קשקבל
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם חמאה קוביות
1 ביצה
1/2 כפית מלח
1 כוס זיתים פרוסים
גבינת מוצרלה מגורדת מעל
אופן ההכנה:
1. שמים בקערה את כל המצרכים מערבבים עם כף את הכל עד לקבלת בצק דביק
2. עם שתי כפות לוקחים חלק מהבצק מניחים על נייר אפיה או בתוך מנגט
3.מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגורדת
4. אופים בחום 180 מעלות כ 15 דקות או עד להזהבה
בתאבון