בואיקוס

בואיקוס נעמה קדוש 

3 כוסות קמח 420 מל 

1 אפיה 

2 גביעי שמנת חמוצה 

250 גרם גבינה לבנה או  1 גביע קוטג

100 גרם פטה 

100 גרם גבינת קשקבל 

 100 גרם גבינה צהובה מגורדת 

100 גרם חמאה קוביות 

1 ביצה 

1/2 כפית מלח 

1 כוס זיתים פרוסים
גבינת מוצרלה מגורדת מעל
אופן ההכנה:
1. שמים בקערה את כל המצרכים מערבבים עם כף את הכל עד לקבלת בצק דביק 

2. ⁠עם שתי כפות לוקחים חלק מהבצק מניחים על נייר אפיה או בתוך מנגט

3.מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגורדת 

4. ⁠אופים בחום 180 מעלות כ 15 דקות או עד להזהבה
בתאבון