קציצות ירק בתנור נעמה קדוש
4 קישואים
3 גזרים
1 צרור גדול כוסברה קצוצה
1 צרור גדול פטרוזליה קצוצה
2 בצל
2 כרישה
3 ביצים
חצי כוס פירורי לחם
1 כף בהרט
1 כף כמון
1/2 כף פפריקה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בצל וכרישה חותכים לקוביות מטגנים עד להזהבה ושמים בקערה
2. מגרדים בפומפייה קישואים, גזר
וסוחטים הטיב
3.מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
אם יש צורך תוסיפו עוד ביצה כדי לקבל מרקם מעט רך
4.יוצרים קציצות וסוחטים את הקציצה מהנוזלים כך עושים עם שאר הקציצות
5. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
6. אופים בחום 180 מעלות כ 45 דקות
אופציה:פירורי לחם ומעט סולת לציפוי הקציצות
אפשר להקפיא את הקציצות ולהפשיר על ידי חימום בתנור
הן יוצאות טריות !!
בתאבון