23 Jun
23Jun

קציצות דגים נעמה קדוש
שלב ראשון לסחוט חצי לימון על הדג הטחון - זה מנטרל את ריח הדג❤️
1 קג דג טחון מרלוזה בלבד!
צרור כוסברה קצוצה 

צרור פטרוזיליה קצוצה

1 כף גדושה אריסה 

1 כף גדושה ממרח לימון כבוש 

2 בצל מגורד

 3/4 כוס כפות פירורי לחם

 מלח 

פלפל שחור

1/2 כף פפריקה 

1/4 כף פפריקה חריפה( לא חובה)

1/2 כף כמון

 2 ביצים
רוטב :
4 פלפל יבש 

1 פלפל חריף שלם 

2 עגבניות גדולות 

1 גמבה 

כוסברה קצוצה 

2 כפות פפריקה מתוקה

 2 עגבניות מרוסקות 

מלח 

צ'ילי גרוס מתוק  

כורכום
אופן ההכנה :
1. לטחון את הבצל,כוסברה ,פטרוזיליה במעבד מזון להוסיף לקערה את כל המרכיבים כולל הדג בטחון וללוש יחד עד לקבלת עיסה אחידה
2. לכדרר לכדור בגודל בינוני להניח במגש
3. להכנת הרוטב יוצקים  שמן חמניות או זית במחבת מוסיפים 4 שיני שום ,גמבהחתוכה לקוביות ,עגבניות קוביות או עגבניות מרוסקות משימורים את הפלפל החריף שלם ואת הפלפל היבש מטגנים עד שהגמבה מתרככת ואת התבלינים מערבבים יחד
5. יוצקים מים בערך 2 כוסות ( המים אמורים להיות כמחצית מגובה הסיר) מרתיחים  את הרוטב הרוטב מוסיפים את הקציצות מבשלים יחד כ 20 דקותיש לצקת על הקציצות את הרוטב
בתאבון


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.