עוף עם זיתים

עוף עם זיתים נעמה קדוש
8 שוקי עוף או ירכיים 

1 גמבה אדומה 

5 שום 

1 כף גדושה רסק 

2 כפות פפריקה מתוקה 

3 פלפל יבש 

צרור כוסברה 


מלח , פלפל שחור

 1/2 כפית כורכום 

1 כף מרק עוף
1 קופסת שימורים זיתים מגולענים
אופן ההכנה : 

1. בסיר צורבים את חלקי העוף עד להזהבה 

2. ⁠מוציאים את העוף ומכניסים לסיר רצועות גמבה שום תבלינים ורסק עגבניות מוסיפים 3 כפות שמן זית מערבבים יחד מספר דקות

 3. ⁠מחזירים את העוף לסיר 

4. ⁠במקביל בסיר אחר  עם מים רותחים מכניסים את הזיתים לאחר שסיננו את מי השימורים מרתיחים על אש גבוהה כ 7 דקות מסננים את המים ומכניסים את הזיתים לסיר עם העוף

 5. ⁠מוסיפים לסיר 1 כוס מים רותחים מרתיחים הכל יחד  ומנמיכים את האש 

6. ⁠מבשלים כשעה וחצי או עד שהעוף רך מאוד 

7. ⁠מפזרים כוסברה קצוצה מעל
בתאבון