עוף עם זיתים נעמה קדוש
8 שוקי עוף או ירכיים
1 גמבה אדומה
5 שום
1 כף גדושה רסק
2 כפות פפריקה מתוקה
3 פלפל יבש
צרור כוסברה
מלח , פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1 כף מרק עוף
1 קופסת שימורים זיתים מגולענים
אופן ההכנה :
1. בסיר צורבים את חלקי העוף עד להזהבה
2. מוציאים את העוף ומכניסים לסיר רצועות גמבה שום תבלינים ורסק עגבניות מוסיפים 3 כפות שמן זית מערבבים יחד מספר דקות
3. מחזירים את העוף לסיר
4. במקביל בסיר אחר עם מים רותחים מכניסים את הזיתים לאחר שסיננו את מי השימורים מרתיחים על אש גבוהה כ 7 דקות מסננים את המים ומכניסים את הזיתים לסיר עם העוף
5. מוסיפים לסיר 1 כוס מים רותחים מרתיחים הכל יחד ומנמיכים את האש
6. מבשלים כשעה וחצי או עד שהעוף רך מאוד
7. מפזרים כוסברה קצוצה מעל
בתאבון