עוף בטנזיה נעמה קדוש
8 שוקיים או ירכיים
3 בצל
8 משמש מיובש
8 שזיף מיובש
1 כוס צימוקים
חופן אגוזי מלך
כוסברה קצוצה
רימון טרי
מרינדה לעוף :
1/3 כוס שמן זית
2 כפות שטוחות פפריקה
1/2 כפית כורכום מלח פלפל שחור
1/4 כפית קינמון
2 כפות דבש
3/4 כוס מים
אופן ההכנה:
1.חותכים בצל לפרוסות ומסדרים בתבנית מעל הבצל מניחים את חלקי העוף
2. בקערה מערבבים את מרכיבי המרינדה
3. מורחים על העוף
4. שופכים מים בתבנית
5. מפזרים את המישמשים, שזיפים, צימוקים ואגוזים מעל העוף
6. מזלפים על העוף עוד קצת שמן זית ועוד מעט דבש ומפזרים כוסברה טרייה 7. מכסים בנייר אפיה רטוב ונייר כסף ואופים בחום 180 מעלות כשעתיים
8. ברבע שעה האחרונה אפשר לאפות ללא בנייר אפיה כדי להשלים את העוף 9. בהגשה מפזרים עוד כוסברה טרייה ורימונים טריים
בתאבון