עוף ותפוחי אדמה שווארמה

עוף ותפוח אדמה שווארמה נעמה קדוש
8 כרעיים או שוקיים 

5 תפוחי אדמה
1 כף תבלין שווארמה 

מלח 

פלפל  שחור 

שליש כוס שמן זית 

1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
1. בתבנית מניחים את העוף והתפוחי אדמה מתבלים במלח, פלפל שחור והתבלין שווארמה 

2. ⁠ב מעל הכל שמים שמן זית

 3. ⁠ובצד התבנית מוזגים מים רותחים 

4. ⁠סוגרים ומכסים בנייר אפיה ומעל נייר כסף 

5. ⁠אופים בתנור בחום 190 מעלות כ שעתיים ברבע שעה אחרונה מורידים את בנייר אפיה ובנייר כסף ואופים עד להזהבה 

בתאבון