עוף ותפוח אדמה שווארמה נעמה קדוש
8 כרעיים או שוקיים
5 תפוחי אדמה
1 כף תבלין שווארמה
מלח
פלפל שחור
שליש כוס שמן זית
1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
1. בתבנית מניחים את העוף והתפוחי אדמה מתבלים במלח, פלפל שחור והתבלין שווארמה
2. ב מעל הכל שמים שמן זית
3. ובצד התבנית מוזגים מים רותחים
4. סוגרים ומכסים בנייר אפיה ומעל נייר כסף
5. אופים בתנור בחום 190 מעלות כ שעתיים ברבע שעה אחרונה מורידים את בנייר אפיה ובנייר כסף ואופים עד להזהבה
בתאבון