6 חלבונים
1 כוס סוכר
להקציף יחד לקצף תפוח
בקערה נפרדת
6 חלמונים
רבע כוס סוכר
1/4 כוס מיץ לימון
1 כוס מי ברז
1 כוס שמן
2 כוסות קמח
2 שקיות סוכר וניל
1 אבקת אפיה
לקפל את 2 העיסות בתנועות קיפול לעיסה אחת
עוגת תפוחים וקינמון :
1 תפוח מקולף חתוך לקוביות
1 כף קינמון
1 כף אבקת סוכר
מערבבים יחד בקערה
לאחר מכן יוצקים שליש מתערובת הלבנה לתבנית חד פעמית מאורכת משומנת או מרופדת בנייר אפיה שמים מעל את תערובת התפוחים
תערובת השיש:
בקערה נפרדת לתערובת שוקולד :
2 כפות שוקולית
2 כפות קקאו
4 כפות מים
לערבב הטיב לערבב יחד עם רבע מכמות הקצף של העוגה
לשמן תבנית חד פעמית ( או לשים נייר אפיה)
לצקת לתבנית רבע מתערובת הלבנה מעל לשים 3 כפות מתערובת השוקולד מעל שוב לשים 2 כפות מהתערובת הלבנה ולערבב עם קיסם ליצור שיוש
לתערובת השוקולד :
מערבבים את יתרת השוקולד עם כל התערובת הלבנה שנותר( 1/3 )
מוסיפים
1 שוקולד מריר מגורד לתערובת
יוצרים לתבנית מאורכת את כל עיסת השוקולד ומפזרים מעל מעט מהשוקולד המגורד( לא חובה)
לאפות 160 מעלות טורבו
כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים עליו.