עוגת גבינה ב5 דקות עבודה
לתחתית
250 גרם ביסקוויטים טחונים דק
200 גרם חמאה
מלית :
4 ביצים בגודךL
1 כוס סוכר
750 גרם גבינה לבנה
2 גביע יוגורט 1.7 אחוז
2 כפות גדושות קורנפלור
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
לערבב את הביצים והסוכר לכמה דקות ולהוסיף א שאר חומרי המלית לערבב הכל
לצקת מעל הפירורים
לאפות בחום 140 מעלות כשעה או עד להזהבה של השוליים בלבד
במרכז היא עדיין אמורה להשאר רוטטת .. היא מתייצבת במקרר
היא תצא מעט רוטטת במרכז ותתייצב במקרר
ציפוי :
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים בקערת מיקסר בעזרת וו בלון עד לקבלת קצף יציב
לאחר שהעוגה מתקררת אפשר למרוח את הקרם
בתאבון