עוגת גבינה ב 5 דקות

עוגת גבינה ב5 דקות עבודה 




לתחתית 


250  גרם ביסקוויטים טחונים דק


200 גרם חמאה 




מלית :


4 ביצים בגודךL


1 כוס סוכר


750 גרם גבינה לבנה


2 גביע יוגורט 1.7 אחוז


2 כפות גדושות  קורנפלור


2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל


לערבב את הביצים והסוכר לכמה דקות ולהוסיף א שאר חומרי המלית לערבב הכל 


לצקת מעל הפירורים


לאפות בחום 140 מעלות כשעה  או  עד להזהבה של  השוליים בלבד 

במרכז היא עדיין אמורה להשאר  רוטטת .. היא מתייצבת במקרר


היא תצא מעט רוטטת במרכז ותתייצב במקרר 


ציפוי : 

1 שמנת מתוקה להקצפה 

1 כוס חלב 

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

מקציפים בקערת מיקסר בעזרת וו בלון עד לקבלת קצף יציב 


לאחר שהעוגה מתקררת אפשר למרוח את הקרם 






בתאבון