עוגיות תמרים עם אגוזים ושוקולד בריא!

ריבועי תמרים עם שוקולד !!

נעמה קדוש
13 תמרים 

1/2 כוסות אגוזי מלך 

1/2 כוס אגוזי פקאן

 חופן שקדים 

1/4 כפית בהרט
70 גרם שוקולד מריר 60-70 אחוז שומן
אופן ההכנה :
1. קולים במחבת חמה את האגוזים והשקדים ( ללא שמן ) כ 5 דקות יש לערבב שלא ישרפו 

2. ⁠במעבד מזון שמים תמרים ללא גלעין מוסיפים את האגוזים והשקדים ואת הבהרט 

3. ⁠טוחנים עד לקבלת מסה חלקה 

4. ⁠משטחים בתבנית קטנה על נייר אפיה 5. ⁠את השוקולד מכניסים לשקית קטנה וטובלים אותה בכוס מים רותחים יש לוודא שהחלק העליון של השקית סגור מהים לא יכנסו לשקית 

6. ⁠לאחר מספר דקות השוקולד נמס 

7. ⁠מזלפים על התמרים מפזרים פיסטוק מפורר מעל

 8. ⁠מכניסים למקרר לשעתיים לאחר מכן חותכים לקוביות מכניסים לקופסא ומקפיאים
בתאבון