ריבועי תמרים עם שוקולד !!
נעמה קדוש
13 תמרים
1/2 כוסות אגוזי מלך
1/2 כוס אגוזי פקאן
חופן שקדים
1/4 כפית בהרט
70 גרם שוקולד מריר 60-70 אחוז שומן
אופן ההכנה :
1. קולים במחבת חמה את האגוזים והשקדים ( ללא שמן ) כ 5 דקות יש לערבב שלא ישרפו
2. במעבד מזון שמים תמרים ללא גלעין מוסיפים את האגוזים והשקדים ואת הבהרט
3. טוחנים עד לקבלת מסה חלקה
4. משטחים בתבנית קטנה על נייר אפיה 5. את השוקולד מכניסים לשקית קטנה וטובלים אותה בכוס מים רותחים יש לוודא שהחלק העליון של השקית סגור מהים לא יכנסו לשקית
6. לאחר מספר דקות השוקולד נמס
7. מזלפים על התמרים מפזרים פיסטוק מפורר מעל
8. מכניסים למקרר לשעתיים לאחר מכן חותכים לקוביות מכניסים לקופסא ומקפיאים
בתאבון