פשטידת קשואים ותרד

פשטידת ירק  נעמה קדוש


 1 בצל 

4 קישואים 

5 פטריות 

3-5 עלי סלק 

3 ביצים 

1 כוס קוואקר 

1/4 כוס מים 

2 כפות שמן

מלח

פלפל שחור 

1 כפית כמון 

שומשום לקישוט


אופן ההכנה:

1. קוצצים בצל לקוביות מטגנים עד להזהבה עם כף שמן 

2. חותכים את התרד כולל הגבעול והעלים 

3.חותכים פטריות לרבעים 

4. מוסיפים לבצל את התרד והפטריות מטגנים קלות 

5. מגרדים בפומפייה רחבה את הקישואים ומוסיפים לבצל והירקות מטגנים יחד מספר דקות 

מקררים הכל 

6. בקערה מערבבים שיבולת שועל, מים, שמן, ביצים ואבקת אפיה 

מוסיפים את תערובת הירקות לבלילה 

מוסיפים תבלינים ומערבבים 

7. משמנים תבנית מאורכת מפזרים שכבה נדיבה של שומשום ואת המלית שופכים לתבנית 

שוב מפזרים שומשום מעל 

8. אופים בחום 180-170 מעלות עד להזהבה מלאה 

כ 50 דקות 



בתאבון