לחמניות בשר סמבוסק!!

סמבוסק בשר נעמה קדוש
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1 כף חומץ
4 כפות שמן זית
2.5  כוסות מי ברז
מלית בשר :
1/2 ק״ג בשר טחון צרור כוסברה כף רסק עגבניות 1 בצל 1 כף פפריקה מתוקה1/2 כף כמון 1/4 כפית כורכום 1/2 כפית פלפל שחור מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. ללוש את הבצק כ 12 דקות במיקסר
2  . לכסות בניילון ולהתפיח 20 דקות 

3. מכינים את מלית הבשר:        

 בצל חותכים לקוביות קטנות מטגנים במחבת חמה ללא שמן , מערבבים עד שהבצל מתרכך מוסיפים את הבשר מערבבים יחד על אש גבוהה , עד שהבשר משנה את צבעו ( לא לבשל יותר מידיי את הבשר ) מוסיפים רסק ותבלינים מערבבים ובסוף מוסיפים כוסברה קצוצה מסננים את הנוזלים אם יש ומקררים את המלית
4. לחלק את הבצק ל15 כדורים 

5. כל כדור ממלאים בבשר מקפלים לחצי בצורת חצי כדור 

6. ⁠מניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה 

7. ⁠מורחים ביצה ואופה מפזרים שומשום 

8. ⁠אופים בחום 180 מעלות כ 25 דקות או עד להזהבה מלאה


בתאבון