עוגיות חמאה פקאן

עוגיות חמאה ופקאןנעמה קדוש
300 גרם קמח מנופה 

250 גרם חמאה 

100 גרם אבקת סוכר 

150 גרם פקאן קצוץ דק קורט מלח

אופן ההכנה :
1. טוחנים במעבד מזון אגוזי פקאן 

2. ⁠במעבד מזון שמים את הקמח חמאה קרה , אבקת סוכר וקורט מלח 

3. ⁠מעבדים בפולסים קצרים עד לאיחוד הבצק בלבד

 4. ⁠לא לעבד יותר מידיי ! רק עד שהבצק פירורי עד מאוחד 

5. ⁠מוסיפים בפולס האחרון את האגוזים ולשים יחד 

6. ⁠מעבירים למשטח מקומח או על נייר אפיה מאחדים בידיים את הבצק 

7. ⁠מרדדים למלבן דק 

8. ⁠חותכים לריבועים 

9. ⁠מעבירים לנייר אפיה ומסדרים עם מרחק קטן ביניהם 

10. ⁠אופים בחום 170 מעלות כ 15 דקות או עד להזהבה קלה


בתאבון