עוגיות חמאה ופקאןנעמה קדוש
300 גרם קמח מנופה
250 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
150 גרם פקאן קצוץ דק קורט מלח
אופן ההכנה :
1. טוחנים במעבד מזון אגוזי פקאן
2. במעבד מזון שמים את הקמח חמאה קרה , אבקת סוכר וקורט מלח
3. מעבדים בפולסים קצרים עד לאיחוד הבצק בלבד
4. לא לעבד יותר מידיי ! רק עד שהבצק פירורי עד מאוחד
5. מוסיפים בפולס האחרון את האגוזים ולשים יחד
6. מעבירים למשטח מקומח או על נייר אפיה מאחדים בידיים את הבצק
7. מרדדים למלבן דק
8. חותכים לריבועים
9. מעבירים לנייר אפיה ומסדרים עם מרחק קטן ביניהם
10. אופים בחום 170 מעלות כ 15 דקות או עד להזהבה קלה
בתאבון