חיתוכיות אלפחורס

חיתוכיות אלפחורס נעמה קדוש

100  גרם אבקת סוכר

200 גרם חמאה קרה


2 ביצים

3/4 כוס קמח

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

1 שקית אבקת אפיה ( 10 גרם)

250 גרם קורנפלור


ממרח ריבת חלב 


אופן ההכנה :

1.במעבד מזון שמים חמאה קרה  חתוכה לקוביות,קמח, אבקת סוכר מערבלים יחד בפולסים קצרים 

2. לאחר שמתקבלת תערובת פירורית מוסיפים 2 ביצים ושוב לוחצים בפולסים קצרים 

רק עד לקבלת פירורי בצק 

מוציאים מהמעבר מזון 

3. מחלקים את הבצק ל 2 

חלק 1 משטחים על גבי נייר אפיה את הבצק מרדדים לריבוע דק בגודל 20/20  אני שמתי רינג מרובע מסביב לבצק 

או לרדד בתוך תבנית בגודל 20/20 או 20/22

4. למרוח מעל ריבת חלב שכבה נדיבה 

5. לגרד בפומפייה גסה את מחצית הבצק מעל הרחבת חלב שמרחנו 

6. מכניסים לתנור ואופים בחום 170 מעלות 

כ 17 דקות 

7. לאחר שמתקרר מפזרים אבקת אפיה וחותכים לריבועים 



בתאבון