חיתוכיות אלפחורס נעמה קדוש
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה קרה
2 ביצים
3/4 כוס קמח
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 שקית אבקת אפיה ( 10 גרם)
250 גרם קורנפלור
ממרח ריבת חלב
אופן ההכנה :
1.במעבד מזון שמים חמאה קרה חתוכה לקוביות,קמח, אבקת סוכר מערבלים יחד בפולסים קצרים
2. לאחר שמתקבלת תערובת פירורית מוסיפים 2 ביצים ושוב לוחצים בפולסים קצרים
רק עד לקבלת פירורי בצק
מוציאים מהמעבר מזון
3. מחלקים את הבצק ל 2
חלק 1 משטחים על גבי נייר אפיה את הבצק מרדדים לריבוע דק בגודל 20/20 אני שמתי רינג מרובע מסביב לבצק
או לרדד בתוך תבנית בגודל 20/20 או 20/22
4. למרוח מעל ריבת חלב שכבה נדיבה
5. לגרד בפומפייה גסה את מחצית הבצק מעל הרחבת חלב שמרחנו
6. מכניסים לתנור ואופים בחום 170 מעלות
כ 17 דקות
7. לאחר שמתקרר מפזרים אבקת אפיה וחותכים לריבועים
בתאבון