פבלובה עם קרם שמנת ופירות העונה

פבלובה עם קצפת ופירות העונה נעמה קדוש😘
למרנג:
4 חלבונים
1 וחצי כוס סוכר
1 כף קורנפלור
1 כף חומץ

להקציף במקסר חלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ומבריק
לקפל פנימה את הקורנפלור והחומץ
לצקת את הקצף לשקית זילוף וליצור קערות על נייר האפיה
לאפות ב 140 מעלות למשך שעה וחצי ..
כאשר המרנג נפרד בקלות סימן שהוא מוכן
קצפת :
1 מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
להקציף לקצפת יציבה
לזלף על המרנג..
לקשט בפירות העונה..
רימון, מנגו, קיווי,
ניתן לזלף מעל שוקולד לבן ..
או סילאן..😘