סופלה שוקולד כשר לפסח
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה או מחמאה
2 ביצים שלמות
2 חלמונים
4 כפות סוכר
2 כפות קמח תפוח אדמה
להמיס דקה במיקרוגל שוקולד וחמאה ..
להקציף במיקסר את הביצים,חלמונים והסוכר לקצף תפוח ובהיר..
לשפוך חצי מהקצף לתערובת השוקולד ובתנועות קיפול .. לקפל את השוקולד פנימה .. להוסיף את יתרת הקצף.. לאחד את העיסה ..
לצקת לכתובות קרטון של סופלה..
לאפות בדיוק 10 דקות .
בתנור שחומם מראש( לפחות עשרים דקות) 170 מעלות ..
בתאבון נעמה קדוש