
מרק סימנים לראש השנה הכל בסיר 1
1 קג בשר ראש
2 בצל
3 תפוח אדמה 
3 גזרים
3  עלי סלק
1  חתיכה של דלעת 
1 קרא סוג של דלעת
1 כרישה
8 גבעולי לוביה(רוביה)
1 עגבניה חתוכה לרבעים
3 גבעולי סלרי 
צרור כוסברה 
2 כפות רסק עגבניות 
1 כף פפריקה 
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1-2 כפות חוויג למרק
לחלוט את הבשר במים רותחים 
בסיר למלא מים עד הסוף 
להוסיף
גבעול סלרי ,1 גזר, 1 בצל 
עלי דפנה 
מעט כורכום ופלפל שחור 
להרתיח את המים ולהכניס פנימה את הבשר 
לבשל עד להתרככות הבשר
להוציא את הבשר מהסיר לחתוך לקוביות.
בסיר חדש: 
מעט שמן זית לחמם להכניס את הבצל חתוך לקוביות ואת הבשר לטגן מעט.
להוסיף כף פפריקה ו1 כף רסק עגבניות לערבב הכל יחד .
להוסיף לסיר את כל המצרכים 
למלא מים עד ל3/4 גובה סיר 
להוסיף עוד כף רסק עגבניות
ואת שאר התבלינים
להרתיח הטיב ,לאחר ההרתחה יש להנמיך את האש ולבשל עד להתרככות הבשר.