קניידלך עננים

לכבוד חג הפסח החלטתי להנות ממנה שכיום כל עם ישראל מכינים 

אני אישית לא גדלתי על מרק עם קניידלך אבל אין ספק ש כשטעמתי התמכרתי 

לכן הכנתי אותם בדרך שלי עם טעמים שלי והאווריריות שהייתי חייבת שתהייה 

וקיבלתי מרק מדהים 

אני חייבת לומר שבמתכון הזה הטעם של המים הוא חשוב לכן השתמשתי במים ישירות מהתמי4 שלי , מים טעימים ואיכותיים ובלחיצת כפתור אני מקבלת מים רותחים 


רוצו להכין וספרו לי איך יצא לכם🥰


קניידלך עננים לפסח 


3 ביצים 

1 כוס קמח מצה 

1 כפית אבקת מרק עוף

3 כפות שמן

מלח

פלפל שחור 

1 כוסות רותחים איכותיים וטעימים ( מזגתי ישירות מתמי4)


אופן ההכנה:

1. בקערה טורפים את הביצים מוסיפים את השמן ומערבבים 

מוסיפים את המלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף 

2. מוסיפים את הקמח מצה 

3. מרתיחים מים ( לי זה כבר מוכן ישירות מתמי4 מים איכותיים וטעימים ) 

זה מבטיח את איכות המתכון 

4. מערבבים יחד מכסים בניילון ומקררים כ 15 דקות 

5. מכדררים לכדורים בגודל הרצוי 

6. לתוך מרק ירקות רותח מכניסים את הקניידלך למשך 10 דקות 



בתאבון

גילוי נאות 

פרסום בשיתוף תמי4