מעורב ירושלמי נעמה קדוש
5 בצל
3 נתחי פרגיות רצועות
1 חזה עוף רצועות
טחול
לבבות
כבד צלוי על האש בנפרד
מלח
פלפל שחור
כורכום
כמון
אופן ההכנה:
1. לחתוך לרצועות את הפרגיות להקפיץ במחבת עם כף שמן רק עד שהן הופכות לצבע לבן לשים בצלחת בצד
2. מכניסים למחבת את החזה עוף אותו דבר כמו הפרגיות רק עד שהוא הופך ללבן ומוציאים
3 . מנקים טוב את הלבבות כולל הדם שיש בפנים שוטפים הטיב ומטגנים קלות באותו מחבת ,לא להוסיף שמן לשים בצד
4. טחול להקפיץ במחבת לשים בצד
5. כבד צולים על האש
6. לחתוך את הבצל לרצועות דקות במחבת עם 2 כפות שמן זית לטגן עד להזהבה להוסיף את כל חלקי העוף שטיגנו למחבת מלבד הכבד להקפיץ יחד
7. לתבל במלח,פלפל שחור,כורכום, מעט פפריקה מתוקה וכמון
8 . בסוף להוסיף את הכבד ולערבב בעדינות בתאבון