בייגל קריספי
1 קילו קמח לבן או מלא מנופה
כף דבש או סוכר חום
2 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מי ברז
4 כפות שמן זית
1 וחצי כף מלח
סירופ דבש:
8 כפות מים 2 כפות דבש או סילאן טבעי -לערבב יחד בקערה
מתחילים בהכנת הבצק :
ללוש במיקסר את כל המצרכים מלבד המלח
להוסיף את המים בהדרגה
רק לאחר לידה של דקה יש להוסיף את המלח ולחוש עוד 10 דקות
לכסות את הבצק בניילון ומגבת כחצי שעה להתפחה
לחלק את הבצק ל 16 עיגולים .
כל יכול לגלגל לרצועה ארוכה לחלק לחצי וללפף את הרצועות אחת סביב השניה לסגור לעיגול ולהדק
את הסגירה הטיב
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה
לטבול כל בייגל בסירופ דבש ואחכ בשומשום ולהחזיר לתבנית
לאפות 180 מעלות כחצי שעה או עד להשחמה מלאה