תפוחי אדמה קריספיים נעמה קדוש !!
7 תפוחי אדמה
למרינדה :
5 שינים שום כתוש 1/3 כוס שמן זית 5 כפות טריאקי מלח פלפל שחור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות
2. מרתיחים עם מים עד שתפוחי האדמה מתרככים מסננים את המים
.3. הטריק!!!
כשהם חמים משקשקים אותם בתוך הסיר
4. ומעבירים לתבנית עם נייר אפיה
5. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה
6. מורחים את המרחינדה על הכל
7. מזלפים עוד שמן מעל להכל
8. מכניסים לאפיה בטורבו 200 מעלות
כ 40 דקות או עד שהם זהובים ממש !!
בתאבון