תפוחי אדמה עם שום וכוסברה

תפוחי אדמה קריספיים נעמה קדוש !!

7 תפוחי אדמה
למרינדה :
5 שינים שום כתוש 1/3 כוס שמן זית 5 כפות טריאקי מלח פלפל שחור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות 

2. ⁠מרתיחים עם מים עד שתפוחי האדמה מתרככים מסננים את המים 

.3. ⁠הטריק!!! 

כשהם חמים משקשקים אותם בתוך הסיר 

4. ומעבירים לתבנית עם נייר אפיה 

5. ⁠מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה 

6. ⁠מורחים את המרחינדה על הכל

 7. ⁠מזלפים עוד שמן מעל להכל 

8. ⁠מכניסים לאפיה בטורבו 200 מעלות 

כ 40 דקות או עד שהם זהובים ממש !!

בתאבון