דג סלמון בטריאקי של רפאל אחי !!

דג סלמון עם טריאקי נעמה קדוש


לפני שמתחילים מורידים את העור מהדג כשהוא קפוא שוטפים אותו בחומץ ואחר כך שוטפים במים ( לא להשרות ! רק לשטוף) 

רוטב:


2 כפות דבש
1/4 כוס  שמן זית
2 שיני שום כתוש שום כתוש
1 כף צילי גרוס
3 כפות רוטב צילי מתוק  
3 כפות רוטב טריאקי
מלח, פלפל שחור גרוס
פלפל שחור

חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה :

 1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד 2. ⁠מורחים על הדג 

3. ⁠לחמם תנור מראש!

4. ⁠180 מעלות ..לאפות בדיוק 12 דקות

בתאבון.. 

נעמה קדוש