דג סלמון עם טריאקי נעמה קדוש
לפני שמתחילים מורידים את העור מהדג כשהוא קפוא שוטפים אותו בחומץ ואחר כך שוטפים במים ( לא להשרות ! רק לשטוף)
רוטב:
2 כפות דבש
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום כתוש שום כתוש
1 כף צילי גרוס
3 כפות רוטב צילי מתוק
3 כפות רוטב טריאקי
מלח, פלפל שחור גרוס
פלפל שחור
חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה :
1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד 2. מורחים על הדג
3. לחמם תנור מראש!
4. 180 מעלות ..לאפות בדיוק 12 דקות
בתאבון..
נעמה קדוש