מתכונים ב5 דקות !
דג לברק מרוקאי בתנור נעמה קדוש
5 פילה לברק
1 עגבניה
1 גמבה אדומה
1 פלפל חריף ( לא חובה )
רוטב :
1 כף אריסה
1 כף פפריקה מתוקה או חריפה
2 שיני שום כתושות
1/4 כפית כורכום
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מים
מלח
כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
1. חותכים לקוביות קטנות עגבניה וגמבה
2. בתבנית מסדרים את הדג אחד ליד השני
3. מכינים את הרוטב מערבבים את כל המרכיבים
4. על הדג שמים את קוביות העגבניה והגמבה מעל מורחים את הרוטב
5. מפזרים מעל כוסברה
6. מכסים בנייר אפיה
7. אופים כ 12 דקות בחום 170 מעלות
בתאבון