דג מרוקאי לברק בתנור ב 5 דקות

מתכונים ב5 דקות !
דג לברק מרוקאי בתנור נעמה קדוש
5 פילה לברק 

1 עגבניה 

1 גמבה אדומה 

1 פלפל חריף ( לא חובה )
רוטב :
1 כף אריסה

1 כף פפריקה מתוקה או חריפה 

2 שיני שום כתושות 

1/4 כפית כורכום 

רבע כוס שמן זית 

רבע כוס מים 

מלח 

כוסברה קצוצה


אופן ההכנה:
1. חותכים לקוביות קטנות עגבניה וגמבה 

2. ⁠בתבנית מסדרים את הדג אחד ליד השני 

3. ⁠מכינים את הרוטב מערבבים את כל המרכיבים 

4. ⁠על הדג שמים את קוביות העגבניה והגמבה מעל מורחים את הרוטב

 5. ⁠מפזרים מעל כוסברה 

6. ⁠מכסים בנייר אפיה

 7. ⁠אופים כ 12 דקות בחום 170 מעלות
בתאבון