שקשוקה חצילים

מצרכים:

חציל שלם חתוך לקוביות 

2 גמבות אדומות חתוכות לקוביות קטנות.

1 פלפל חריף חתוך לעיגולים.

4-6 עגבניות רכות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות.

4-6 ביצים

1 כף פפריקה 

1/2 כפית מלח

שמן לטיגון

אופן הכנה:

מחמים מעט שמן ומטגנים את הפלפל החריף והגמבות עד להתרכות. 

מוסיפים פפריקה,מלח ושלוק שמן ומטגנים עוד כ-5 דקות.

מוסיפים את העגבניות ונותנים לתבשיל להתבשל במשך כחצי שעה בלי כיסוי.

במידת הצורך מוסיפים שמן.

במחבת נפרדת מטגנים את החצילים עם 2 כפות שמן עד להשחמה. 

מוסיפים את החצילים לתבשיל העגבניות ומבשלים עוד כ-5 דקות.

עושים גומות בתבשיל ומניחים בהם את הביצים. 

מבשלים על אש קטנה עד למידת הביצים הרצויה. 

מומלץ להגיש את המנה עם חלה טריה או לחמניות.

בתאבון 

נעמה קדוש