מצרכים:
חציל שלם חתוך לקוביות
2 גמבות אדומות חתוכות לקוביות קטנות.
1 פלפל חריף חתוך לעיגולים.
4-6 עגבניות רכות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות.
4-6 ביצים
1 כף פפריקה
1/2 כפית מלח
שמן לטיגון
אופן הכנה:
מחמים מעט שמן ומטגנים את הפלפל החריף והגמבות עד להתרכות.
מוסיפים פפריקה,מלח ושלוק שמן ומטגנים עוד כ-5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ונותנים לתבשיל להתבשל במשך כחצי שעה בלי כיסוי.
במידת הצורך מוסיפים שמן.
במחבת נפרדת מטגנים את החצילים עם 2 כפות שמן עד להשחמה.
מוסיפים את החצילים לתבשיל העגבניות ומבשלים עוד כ-5 דקות.
עושים גומות בתבשיל ומניחים בהם את הביצים.
מבשלים על אש קטנה עד למידת הביצים הרצויה.
מומלץ להגיש את המנה עם חלה טריה או לחמניות.
בתאבון
נעמה קדוש